Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elindult a Vlog-sorozatunk!

Molnár Virág -
Elindult a Vlog-sorozatunk!
Úgy döntöttünk, hogy a jó idő és a tavasz beköszöntével mi is picit megújulunk, és egy új sorozatot indítunk útjára, mely során minden rollerrel kapcsolatos kérdésedre választ fogtok kapni!

Oldalunkon a korábbiakban is olvashattatok már hasznos és érdekes cikkeket az E-TWOW rollerekről, azonban úgy gondoltuk, blogposztjainkat a továbbiakban kiegészítjük videós tartalmakkal is, mely videókban a különféle kérdéses dolgokat kivesézve mutatunk be mindent, amit egy felelős roller felhasználónak tudni érdemes.

 

Nap mint nap számos kérdés érkezik, melyeket legjobb tudásunk szerint igyekszünk a lehető leggyorsabban megválaszolni Nektek, azonban szeretnénk, hogy a vlog-sorozatunkban minden, bármely jellegű kérdésre első kézből választ kapjatok! 

Az új blogbejegyzések és a hozzájuk tartozó bemutató videók minden héten szerdán fognak érkezni #vlogszerda. Az első pár hétben az alapoktól fogunk indulni, megszólítva azon közönséget, akik rollervásárlás előtt állnak, és még nem tudják biztosan, hogy a jövőben egy Booster S+ vagy egy GT típusú roller lenne számukra az ideális választás. A továbbiakban szó esik majd a rollerek helyes töltéséről, tisztításáról, karbantartásáról, a ki- és becsukás műveletéről, valamint a tárolásról is. Ezek után olyan érdekes kérdéseket fogunk boncolgatni, hogy a KRESZ milyen mértékben befolyásolja az elektromos rollerekkel való közlekedést mint Magyarországon, mind európai viszonylatban, továbbá a piacon lévő modellek összehasonlítása is terítékre kerül.

Csapatunk igyekszik a lehető legprecízebben válaszolni minden potenciálisan felmerülő kérdésre, és szemléltetni minden olyan eljárást, mely hasznos segítség lehet mind a kezdő, mind pedig a már rutinos felhasználók számára. Elképzelhető azonban, hogy még így sem sikerül mindent megválaszolnunk, ezért kérünk Titeket, hogy bármely témát, amit szeretnétek, hogy részletesen feldolgozzunk Nektek, írjátok meg email címünkre: service@e-twow.hu

Reméljük, hogy a jövőhéten induló vlog-sorozatunk sokatok számára hasznos útmutatás lesz, minden fontos részletet megismertethetünk Veletek, s mindemellett csapatunk számos tagját is megismerhetitek!

 

Kapcsolat

Kérdésed van? Hívj minket a +36 20 968 8349 telefonszámon.
Kipróbálnád? Megoldható! Keress minket a service@e-twow.hu email címen.
Vásárolnál, nézz körül a webshopunkban!