Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Segítünk, hogy melyik rollert válaszd!

Ugyan elsőre könnyűnek tűnik a roller választás, azonban közel sem az. Bemegyünk egy adott szakáruházba, és az általunk meghatározott szempontok alapján leemeljük a polcról a kívánt terméket. Ezzel alapvetően semmilyen probléma nincs, azonban az elektromos roller választásnál érdemes néhány szempontot alapul venni.

 1. Hatótáv
 2. Sebesség
 3. Szerviz
 4. Roller felszereltsége (gumi, felüggesztés, lámpák, súly és így tovább…)

Az E-TWOW 2021-re merőben könnyebbé tette a roller vásárlást, az összes típusa egységes felszereléssel érkezik, ami magas minőségű vázat, profi felfüggesztést, minimális súlyt, tömör, de belül levegő cellás gumikat és kitámasztót jelent. Ezen kívül a komolyabb típusok rendelkeznek az elektromos fék mellett dob fékkel is, ami váratlan helyzetben rendkívül sokat számít.

  E-twow S2 GT SE E-twow S2 Booster V Booster S+
Maximum távolság 50km 40km 35km
Maximum Sebesség 40km/h 36km/h 36km/h
Maximum terhelhetőség 125kg 100kg 100kg
Súly 13kg 11kg 11kg
Dobfék ✔︎
Kitámasztó ✔︎ ✔︎ ✔︎
iOS, Android APP + BT ✔︎

 

Ahogy a fenti táblázatban is látható, lényegében három típusra bontotta az E-TWOW a rollereket. Elérhető az E-TWOW Booster S+, az E-TWOW Booster V és az E-TWOW GT SE. Már az alap modell, az S2 Booster Plus is lényegesen erősebb az átlagos rollereknél, a minősége pedig fényévekkel megelőzi a vetélytársait.

Booster S+

A Booster S+ tulajdonképpen a belépő modell, 35km-es hatótávval és 36km/h-s végsebességgel. Ő belvárosi ingázásra használható, vagy pedig vidéken rövidebb távokra. A női vásárlóknak is ezt a típust szoktuk ajánlani, vagy a Booster V-t, mert ők az alacsonyabb testsúly miatt jóval nagyobb hatótávolságot tudnak megtenni.

Booster V

A Booster V az egyik kedvec járgány a vásárlóink körében. Szinte 80%-ban ezt ajánljuk a kezdő férfi rolleresek számára, mert 40km-es hatótávra képes, és akár 36km/h-s sebességre. Ez egyébként bőven elegendő egy átlagos, napi ingázáshoz, vagy akár vidéki kiruccanáshoz is. A Booster V és a Booster S+ kizárólag hatótávban tér el egymástól, illetve a Booster Plus olcsóbb. Minden másban, kinézetben, sebességben ugyanaz a két roller.

GT SE

A nagyágyú. A GT SE roller lényegében a felső kategóriát jellemzi. Külsőre picit hosszabb, mint a Booster V vagy Booster S+ és ezzel együtt nagyobb akkumulátorral is rendelkezik. Vele már akár 50km-t is megtehetünk maximum 40km/h-s sebességgel! Ez egyébként már több mint elegendő, nem csak ingázáshoz, hanem túrázásra, illetve egész napos ügyintézéshez is. A GT SE már rendelkezik beépített Bluetooth-szal, így alkalmazással is párosítható, valamint dobféket is kapott a nagyobb végsebesség miatt. A maximum terhelhetősége is 125kg, tehát komolyabb testsúllyal is igénybe lehet venni.

Konklúzió

Röviden tehát átlagos használatra a Booster V-t szoktuk ajánlani, komolyabb megerőltetésre a GT SEs-t, illetve hobbi célra a Booster S+-t. Természetesen ezek a rollerek bármikor kipróbálhatóak a budapesti bemutatótermünkben, illetve az alábbi elérhetőségeink bármelyikén lehet kérdezni.

Szerviz

Az E-TWOW Vásárlóink szerint is egy prémium termék. Az ember ebben kategóriában már elvár egy olyan támogatást, amire azt mondja, “Ez igen!”. Ezt mi itt a Futurernél is nagyon jól tudjuk, így ehhez mérten alakítottuk ki a prémium szervizünket is, amit minden vásárlónk megkap!

Mit tartalmaz a Futurer prémium támogatás és szerviz?

 • 3 év vázgaranciát hosszú évek óta
 • Korlátlan motor garanciát az általános 1-2 év helyett
 • 3 év általános jótállást
 • A gyári 2 év vagy 4000 km akkumulátor jótállást, hosszú validálási idők nélkül
 • Tőlünk garantáltan eredeti, EU piacra szánt „tiszta” E-TWOW-t vásárolsz
 • Azonnali javítást, akár a helyszínen, Budapesten és vonzáskörzetében
 • Kérésedre csere rollert biztosítunk, ha az előző pont még sem jön össze
 • Minden E-TWOW tapasztalatunk amit 2014 óta összegyűjtöttünk
 • A hét minden napján 0-24-ben hívható telefonszám: +36209688349

Miért fontos a fenti prémium garancia avagy szerviz?

Tegyük fel, hogy megvásárolunk egy népszerű, márkás rollert, egy még népszerűbb online webshopban. A webshop mondjuk nem hivatalos viszonteladó, mert mi spórolni szeretnénk és ott vásároljuk meg, ahol akciós. A rollert gyorsan, megkaptuk, hozzá tartozó 1 év garanciával (van olyan roller amire csak 1 hónap van, figyeljünk oda!) ez idáig boldog tulajdonosok vagyunk.

Szeretett elektromos rollerünket használjuk már két hete, de valamiért az egyik fontos alkatrész, tegyük fel az akkumulátor hibás lesz. A roller effektíve használhatatlan, felhívjuk a népszerű online webshopot, ők azt mondják, vigyük be, kiküldik a gyártóhoz, és akkor természetesen megjavítják.

Ilyenkor kezdődik a kálváriánk, ami több héten át tartó elektromos roller nélküliségbe torkollik, mivel a webshop első körben összegyűjti a hibás termékeket (nyilván olcsóbb a szállítás), kiszállítja a gyártóhoz, a gyártó teszteli, majd megjavítja, majd visszaszállítja. Ez alaphangon 2-től 6 hétig terjed, és ezzel jóformán a nyarunk egyharmadát kénytelenek vagyunk roller nélkül tölteni.

Miben jobb akkor a Futurer Prémium garanciája?

Jelenleg a cégünk az egyetlen hivatalos “Authorized Dealer” az E-TWOW márkánál, ami azt jelenti, hogy a gyártóval sokkal “mélyebb” kapcsolatot ápolunk, mint bármelyik más, elektromos rollert áruló bolt. Mi jóformán napi szinten beszélünk velük, tudunk az általános hibákról, és persze sokkal több tudással rendelkezünk, mint a “népszerű webshop”.

A Prémium garancia és szerviz nálunk azt jelenti, hogy 1 órán belül cseréljük a hibás alkatrészed. 0-24-ben, a hét minden napján elérhetőek vagyunk, és ha az első mégsem sikerülne, akkor erre az időszakra csere rollert adunk neked, hogy továbbra is boldog tulajdonos legyél!

Tapasztalataink szerint ez jóformán “minden pénzt megér” az ügyfeleink számára, nem véletlenül érdemes hivatalos viszonteladótól vásárolni az elektromos rollert, és az már csak hab a tortán, hogy az E-TWOW márka a felső kategóriát képviseli, csak úgy nem fog elromlani alattunk. :)

Kapcsolat

Amennyiben érdekel a E-TWOW roller kérlek keress meg valamelyik elérhetőségeink egyikén, vagy foglalj időpontot nálunk!