Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csapatunk

 

Róth Csaba / Főni, avagy az alapE-TWOW

A FUTURER alapE-TWOWja. 2014 óta az elektromos rolleres közlekedés megszállottja, illetve a műfaj meghonosE-TWOWja. Az elektromos rolleres kultúrán kívül igyekszik meghonosítani azt a cégkultúrát és hozzáállást is, amiben ügyfélként szívesen részesülne!

email: csaba@e-twow.hu

telefon: +36208238411

 

Sugár István / SugárVeszély

István nem kizárólag a roller javE-TWOW király, hanem az E-TWOW Store üzletvezetője is! Vélhetően magyarország legrutinosabb elektromos roller felhasználója és a mikromobilitás szakértője.

email: istvan@e-twow.hu

telefon: +36209688349

 

Joó Kristóf / a problémaelhárE-TWOW

Kristóf a webshop készE-TWOW, illetve minden váratlan helyzet elhárE-TWOWja egyben. Nem ijed meg a viszonteladói megkeresésektől és a nagy mennyiségű vásárlási igények egyedi ajánlatainak elkészítésétől sem!

email: kristof@e-twow.hu

telefon: +36205691827

 

 

Juhász Petra / a lélegzetelállE-TWOW

Petra csapatunk legfrissebb és legfiatalabb tagja. Működésünk minden területén aktív kisegE-TWOW. Önmaga példázza az elektromos rolleres közlekedés kombinálhatóságát, mivel gyakran kombinálja útjait tömegközlekedéésel és az egyetemen is mindenhová magával hordja rollerét.

email: petra@e-twow.hu

 

Vanyúr Viki / a hódE-TWOW

Viki nem kizárólag üzletünk háziasszonya. Elsőre úgy tűnhet, hogy kizárólag az E-TWOW Storeban mozog otthonosan, de örömmel mutatja meg rollereinket a gyakorlatban a környékbeli utcákon is!

email: viki@e-twow.hu

 

Rétei Zoli / a javE-TWOW

Zoli mottója: "A munkahely nem kocsma, hogy egyfolytában ott legyek", ezért többnyire keddenként segíti a szervizünk működését. Fiatal kora ellenére hatalmas tapasztalattal rendelkezik! Humorára és tudására egyaránt felnézünk, amiket nagy szeretettel oszt meg velünk. De csak mikor épp nem vizet vagy gyógyteát iszik felesége nyomására.

email: service@e-twow.hu