GYIK

Kell jogosítvány a használathoz?

Nem, a jelenlegi szabályozás szerint rollerezve tulajdonképpen gyalogosnak számítasz, így ahol a KRESZ szabályai engedik, tehát járdán és akár kerékpárúton is használhatod.

Mekkora utat tudok megtenni vele?

Ez az adat termékspecifikus, a részletes információkban termékenként feltüntettük az egyedi teljesítményeket. (A legnagyobb távolságot jelenleg a FUTURER Urban MASTER és a BOOSTER képes megtenni, ez akár 40km is lehet egyetlen töltéssel.) Ezzel együtt  a rollerekkel egy töltéssel megtehető út hossza mindig függ a rajta álló ember súlyától, a burkolat minőségétől, és egyéb tényezőktől, pl. szél, emelkedő stb. Lithium akkumulátoros rollerek esetében az élettartam előrehaladtával minimális képességcsökkenéssel kell számolni, ezek az akkuk az életciklusuk legutolsó  szakaszához közeledve is az eredeti képesség kb. 80% -át tudják produkálni.

A megadott értékeket a megadott paraméterekkel ténylegesen tudják a rollereink, köszönhetően a beépített innovatív technológiáknak (áttétel nélküli meghajtás, energia visszatermelés, kedvező gördülési paraméterek).  A felnőtt rollerek professzionális kijelzői nem csupán egy-két leddel mutatják az aktuális töltöttséget, hanem meglehetősen pontos információval szolgálnak töltöttségről, napi megtett km-ről, aktuális sebességről, stb. Ezek mind apróságok ugyan, de a napi életet nagyban megkönnyítik.

Felvihetem-e tömegközlekedési eszközökre?

Igen, egyik összecsukható rollerünk sem számít kerékpárnak, így összecsukott állapotban vonatra, buszra, metróra is felvihetőek.

Tudok-e részletre  vásárolni? 

Igen! Immár elérhető nálunk a Budapest Bank által biztosított Áruhitel, akár 0 forintos kezdőrészlettel! A hitellel kapcsolatos ügyintézést a tesztponton tudjuk egy személyes találkozó keretében, kb 30 időtartam alatt megtenni. A hitellel kapcsolatos részletekért kérlek olvasd át a főoldalon a jobb oldalt alul található Budapest Bank Áruhitel leírást.

Mekkora a rollerek terhelhetősége?

Felnőtt Urban rollereink 125 kg-ig terhelhetőek. Tudni kell azonban, hogy a maximum értékeknél a hegymászási képesség és a hatósugár kevesebb mint a megadott értékek.

Miért praktikusabb egy elektromos roller mint egy elektromos kerékpár?

Mert a méret a lényeg… Próbálj meg egy elektromos kerékpárt bedobni a csomagtartóba! Vagy az előszobában könnyedén elférni tőle. Vagy vidd be a munkahelyedre, és rejtsd el az asztalod alá tölteni… Egy ultrakönnyű, összecsukható elektromos rollerrel ezt mind-mind megteheted! Sőt! A hozzá vásárolható kerekes táskában akárhová könnyedén szállíthatod. Nem kell tetőcsomagtartó, külön bringaszállító felszerelés, stb.

Mit érdemes tudni a szerviz háttérről?

Elektromos rollereinket mi szervizeljük, szakembereink tudása, és az alkatrész utánpótlás folyamatos biztosítása a garancia, hogy ha egyszer elektromos rollert vásároltál nálunk, nem maradsz elektromos roller nélkül! Érdemes elmondani, hogy a kerékbe épített motorok egyik hatalmas előnye, hogy nulla a szerviz igényük, gyakorlatilag a teljes élettartamuk alatt nem várható meghibásodás, nincs lánc, nincs szíj, nincs ami elkopjon, szakadjon, illetve gondozni, utána állítani  kelljen (másrészről nincs zaj sem és nem emészt fel energiát feleslegesen az áttétel, mert  ami nincs az nem is fogyaszt…). Ha bármilyen kérdésed van keress nyugodtan az elérhetőségeink bármelyikén.

Használhatom esőben az elektromos rollerem?

Bár rollereink elindultak a teljes vízállóság felé vezető úton, egyenlőre tilos a rollereket esőben használni, mert egy esetleges beázás esetén zárlatos elektronika cserére kérhetünk szerviz időpontot, ráadásul a dolog nem garanciális.  A gyár azt ajánlja, hogy ha elkezd esni az eső álljunk félre, kapcsoljuk ki, majd amikor elállt az eső, a nedves úton a pocsolyákat elkerülve nyugodtan, de a csúszásveszély miatt ekkor is óvatosan vezetve haza rollerezhetünk. Tapasztalatunk szerint is így van, a nedves út nem okoz beázást a kerékben lévő motorokban, az alumínium alkatrészek meg nem tudnak rozsdásodni, így a váz sem károsodik.

Miért roller?

Egyszerűen mert nagyon praktikus és igen hatékony városi közlekedési eszköz, és mert különleges élmény használni.

Hová tegyem a csomagom?

Én például beszereztem egy üresen nagyon picire hajtható ultrakönnyű hátizsákot ami mindig velem van, ebben kinyitva kényelmesen elfér akár egy mindennapi bevásárlás is.

Miért pont tőlünk?

Nálunk például nincs extra üzembe helyezési díj, rejtett plusz költség egyik termékre sem, a kiírt árak minden esetben egyben a fizetendő árak is. Vagy mert hitünk szerint a szolgáltatás és termékek minőségének ügyében nincs kompromisszum. Ha nálunk vásárolsz elvárhatod a figyelmet, a személyre szabott ügyintézést, a minőségi terméket, a gyors szerviz szolgáltatást, a részletekbe menő pontos tájékoztatást. Mert sokszor az apró részletek a legfontosabbak.

 

Számunkra fontos Vevőink elégedettsége.

Kérjük ha észrevételed, ötleted van, oszd meg velünk az office@futurer.hu e-mail címen!

 

 

elekromos roller úton