Tesztvezetés

Kedves Érdeklődő!

Ingyenes lehetőséget biztosítunk termékeink kipróbálására, mert hisszük, hogy az élmény mindenkit magával ragad. Számunkra fontos, hogy aki tőlünk rollert vásárol, az a jövőben is maximálisan elégedett legyen vele. Ezt úgy szeretnénk  elérni, hogy nem csak beszélünk róla, hanem a gyakorlatban meg is tapasztalható eszközeink működése, praktikuma, vezetési élménye, ezeken felül pedig meglátogatható szervizünk is.

Figyelem! Kizárólag előre egyeztetett időpontban van lehetőség a próbára!

A próbára jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges. Kérjük, add meg a kért adatokat,  számold ki, majd írd be a biztonsági “Captcha” adatokat (például 5+4=9), majd kattints az „ELKÜLD” gombra. Egyeztetés céljából hamarosan megkeresünk e-mailben vagy telefonon! (Kérjük mindenképp várd meg míg a weboldal válaszol miután lenyomtad az “Elküld” gombot.)

A próbalehetőség központi helyszíne Budapesten a XI. kerületben, a 1115 Bártfai utca 50. alatt található. FUTURER Tesztpont, Szervizpont, Átvevőpont.  A Szent Imre Kórház közvetlen szomszédságában. (A parkolás ingyenes.)

 

Új!

Lovasberényi Tesztpontunk közvetlen mobilszáma:

+3620 536 9454

 

Új!

Várpalotai Tesztpontunk közvetlen mobilszáma:

+36 70 330 5429

 

Várpalotán mobil tesztpontunk nyílt, így a teszt illetve a bemutató immár helyileg Várpalotán is lehetséges. Kérlek ha valamelyik vidéki városban próbálnád ki rollerünk, azt mindenképp írd bele az alábbi tesztvezetésre jelentkezés űrlapra!

 

 

Budapesti Tesztpontunk:

Megközelítés: M4 metróval (Bikás Park megálló, innen körülbelül 200 m gyalog a tesztpont) , busszal (Tétényi út 30. megálló, buszok: 7,107,114,153,153A,154,213,214,  innen körülbelül 70 m gyalog a tesztpont).

Statikus térkép tömegközlekedéssel érkezők számára:

 

Tesztpont, tömegközlekedve Bártfai u 50

Statikus térkép autóval érkezők számára:

 

 

Figyelem! Kizárólag előre egyeztetett időpontban van lehetőség a próbára! (Nem mindig vagyunk ott.)

A próba menete, hogy az egyeztetett időpontban, egy Kollégánkkal párban, egy valós élethelyzetet legjobban szimulálva egy rövid városi kört teszünk, aminek során mód van a rollerről mindent megtudni, képességeit megtapasztalni.

A próba időpontja korlátok nélküli, az előzetes egyeztetés után munkaidőben, munkaidő után(akár este), illetve hétvégén is várunk!

A próba időtartama kb. 20-45 perc.

Szeretettel várunk!

 

Számunkra fontos Vevőink elégedettsége.

Kérjük, ha Elektromos Rollereinkkel vagy weboldalunkkal kapcsolatban észrevételed, ötleted van, oszd meg velünk az office@futurer.hu e-mail címen!

A próbára jelentkezéshez kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, a gördülékeny egyeztetéshez kérjük mindenképp add meg a telefonszámod is,  esetleg rögtön javasolj 1-2 preferált időpontot ami alapján gyorsabban tudunk időpontot adni. (adataid bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át!  GDPR mindenek felett.):

Captcha:
4 + 5 =

Üdvözlünk weboldalunkon! Házhoz megy a teszt és ingyen visszük, Budapesten 24 órán belül! Elrejtés