Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kölcsönzés

 

Vidd el nyaralni!

Megítélésünk szerint a FUTURER E-TWOW Booster sorozat magas fokú praktikuma, megbízhatósága,  kiemelkedő terhelhetősége, kiemelkedő ereje és alacsony súlya alkalmasak arra, hogy ha például nyaralni mész ne gyalogosan járd a városokat, hanem az elektromos rollerek szabadságával sokkal több mindent megnézhess, átélhess. Három féle roller kölcsönözhető, mindig van  a legújabb szériából, (jelenleg a Booster GT/GT2020) így aki vásárlási szándékkal kölcsönöz és otthoni körülmények között szeretné kipróbálni az meg tudja tenni. (pl. ha valaki két napra kölcsönöz és utána 2 héten belül vásárolni szeretne, akkor a két nap kölcsönzési díját természetesen beleszámoljuk a roller árába)

Gyakori szituáció az is, hogy valaki vásárolt egy rollert, nagyon szereti és például nyaralni a család többi tagjának átmenetileg szeretne rollert.

Aktuális kölcsönzési díjak:

A kölcsönzéshez szükséges dolgok:

Szükségünk lesz pár adatra, egy fényképes igazolványt és lakcímkártyát kérjük mindenképp hozz magaddal, illetve roller kölcsönzésekor a kölcsönzési díjat és a letéti díjat is előre kell kifizetned. (a teljes folyamat egyszerűsége kedvéért ez esetben készpénzben) A rollerek átvétele és visszaadása a FUTURER Átvételi ponton a 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 1. szám alatt, nyitva tartási időben tud megtörténni!

Igyekszünk minden igényt kiszolgálni, de a nagy érdeklődés miatt nem biztos hogy mindig tudunk adni rollert, ezért ha tudod kérjük jó előre jelezd kölcsönzési szándékodat, (emailben vagy telefonon)  így biztosítva a rollerek elérhetőségét. Természetesen mód van több roller egyszerre való kikölcsönzésére, ebben az esetben is a fenti táblázat számai érvényesek.

Bármilyen kérdéssel keress bennünket bizalommal!