Szállítás és fizetés


Termékeink kiszállításának módjai :

Cégünk a termékek kiszállítására 3 féle  megoldást működtet.

Az első kizárólag  az Urban  felnőtt elektromos rollerekre vonatkozik, a rollerek beüzemelve, beállítva, a gyári töltéssel kerülnek kiszállításra, így kicsomagolás után azonnal használhatóak. Számunkra fontos, hogy a jövőben is elégedett legyél és minden kérdésedre első kézből kapj szakszerű választ, ezért amikor kézbe veszed a rollert és kérdésed merül fel, kérlek hívj fel bennünket, hogy az első indulás is felhőtlen lehessen.  Az Urban kiszállítás díja Budapesten és vidéken is teljesen ingyenes!

A második kiszállítási mód a webáruházban található minden egyéb termékre igaz, szerződött Fáma futárszolgálat partnerünk szállítja házhoz, jelenleg Budapesten 990.- vidéken 1990.- forintos áron.

A harmadik eset, ha külföldről rendelnél tőlünk. Szerződött partnerünknek köszönhetően igen kedvező áron tudunk Európai országokba is szállítani. Lépj velünk kapcsolatba, hogy egyedi ajánlatot adhassunk!

Fizetési módok:

Jelenleg 5 féle fizetési módból választhatsz, amik a következők:

Az első, hogy megrendelés után a választott termék árát és esetleges szállítási költségét a következő bankszámlaszámra átutalod, majd a kiszállítás folyamata  az összeg számlánkra érkezését követően azonnal megkezdődik. Budapest Banknál vezetett számlánk száma:    10102093-65970500-01004009 (IBAN: HU73-10102093-65970500-01004009)  Ebben az esetben a pénztárnál a “Közvetlen banki átutalás” elé tedd pöttyöt.

A második lehetőség az utánvét, ezt választva a termék és kiszállítás árát a futárnak illetve cégünk embereinek közvetlenül tudod készpénzben kifizetni. Ez esetben az “Utánvétel” elé tedd a pöttyöt.

A harmadik mód, a PayPal rendszerén keresztüli fizetés. Ehhez az kell hogy rendelkezz PayPal fiókkal, ha ezt használod, a “PayPal” elé tedd a pöttyöt.

A negyedik módszer, a normál bankkártyás fizetés, amit nálunk a Borgun széleskörűen elterjedt, abszolút biztonságos rendszerén keresztül tudsz igénybe venni. Ehhez csak egy bankkártya kell, és ez a leggyorsabb módja a vásárlásnak. Ha ezt választod, a “Borgun fizetés” -t jelöld be a pénztárban.

Az ötödik lehetőség, a Barion tárcán keresztüli utalás. Ez egy teljesen új és innovatív módja a fizetésnek, ha ezt preferálod, a robotfarm@robotfarm.hu címünket használd. Fontos, hogy ebben az esetben is a “Közvetlen banki utalás”-t válaszd fizetési módnak.

A számlát, jótállási jegyet minden esetben a csomag tartalmazza.

Számunkra fontos Vevőink elégedettsége.

Kérjük ha észrevételed, ötleted van, oszd meg velünk az office@futurer.hu e-mail címen!

 

 

 

dobozok1-e1289209283380