Futurer E-TWOW Booster V 2019 – 11.3 kg – 40km – 500W

349.000 Ft 339.900 Ft

Elérhetőség:  Tesztelhető, raktáron!

Ingyenes kiszállítással!

Akár azonnal átvehető!

Létező színek: fehér, fekete, grafitszürke, neonzöld, matt piros, indigo, kék-fekete

Várható kiszállítás: 1-2  nap 

Kulcsszavak:  energia visszatermelés, erő, folyamatos innováció

Praktikus, könnyű, felnőtt, városi elektromos roller. Mindössze 11.3 kg! Bárhol elfér. Bárhová elvisz. Mindennapos használatra tervezve. Meglepően jól bírja a hegyet!

Kategória: Címke:

Leírás

 

icon3icon7icon4

 

A mozgás valódi forradalma! Mert az energia érték!

Ismerd meg a Futurer E-TWOW Elektromos Rollerek immár 6.  generációját!  Az ultrakönnyű, szuper kompakt, ugyanakkor mégis kimagasló hatósugárral rendelkező

Futurer E-TWOW Booster  rollereket!

Valószínűleg a leggazdaságosabb nem emberi erővel hajtott jármű a történelemben! (7,5 Wh/km!) Továbbfejlesztett zárszerkezetével még egyszerűbb összecsukni  és  kinyitni!  A beépített innovatív technológiáknak köszönhetően nagyon gazdaságos, és nagyon kényelmes jármű! Könnyedén elfér akár egy pici előszobában, a legkisebb autók csomagtartójában, a munkahelyeden az íróasztal alatt, a buszon a metrón az ülés mellett…(Sehol sem pótdíjköteles összecsukott állapotban!)  Képzeld el hogy egyetlen töltéssel (kb 17 Ft)  40 km szabadságot kapsz!  Mindezt egy 11,3 kg-os,  nagyon szerethető kis eszközben. Hódítsd meg a várost! Kérd hozzá a táskát is, és vidd el bárhová!  Például nyaralás közben sokkal több mindent megnézhetsz, ha a Boostert használod.

Fontos még tudni, hogy elektromos rollerektől példátlan módon a Booster  hagyományos módon is kompromisszumok nélkül rollerezhető. Mindegy, hogy be vagy ki van kapcsolva, nincs ellenállása a motornak ha lábbal hajtjuk. Magyarul ha akarom sima roller, ha akarom elektromos…2 roller egyben.

A FUTURER Elektromos Rollerek építőelemei (a motortól, a vezérlésen, zárszerkezeten át a felfüggesztésekig) egytől egyig megbízható, sokat tesztelt, gondozásmentes, innovatív darabok.  Az E-TWOW több mint 7 év sikeres növekedésre és fejlesztésre tekint vissza, így aki eredeti E-TWOW roller vásárlása mellett dönt biztos lehet benne, hogy egy átgondolt és prémium módon megvalósított elektromos rollere lesz.

 

Futurer E-TWOW Booster V  (Anniversary edition)

 

Menetkész tömeg: 11.3 kg 

Akkumulátor:   36V , 10,5 Ah Lithium Ion with Samsung Cells

Motor névleges teljesítménye:  500W ,  DC Kefe nélküli kerékmotor az első kerékben (teljesen gondozásmentes)

Fogyasztás: 7,7 Wh/km

Egy töltéssel: 40 km (18-20km/h-val, 70kg-os terheléssel, 10km/h alatti szélben, nagyjából sík úton mérve)

Töltési idő:  4 óra

Töltő:   41,5V 3A

Végsebesség:  36 km/h  (A rollert 25 km/h-ra limitált végsebességgel adjuk át! A roller 20 Celsius fok körüli hőmérsékleten, 20-30% os töltöttség körül is tudja a 30 km/h-t)

Hegymászási képesség: 45% /25 fokos emelkedő  (lásd ábra lejjebb)

A váz anyaga:  aluminium ötvözet

Méretek:  945 x 150 x 330 mm (öszecsukva)  940 x 135 x 1160 mm (menetkész)

Kerekek:  200 mm szelep nélküli, – teljesen gondozásmentes, elöl speciális légkamrás tömör gumi, hátsó kerék könnyített, tömör és szintén gondozásmentes valódi gumi kerék

Lengéscsillapítás:  elöl-hátul rugós felfüggesztés, lengéscsillapítás

Fék:  energia visszanyerős fék elöl (KERS) és biztonsági vészfék hátul  (teljesen gondozásmentes)   gyári féktáv:  6m/75kg/24km/h

Kijelző/vezérlő egység:  Színes kijelző, pillanatnyi sebesség, akku töltöttség (%-ban),  hőmérséklet kijelzés, napi km számláló, összes megtett km, elektromos kürt,  LED lámpa (CPU vezérelt, az akku aktuális töltöttsége függvényében) , fényszenzor (ki/be kapcsolható az automatikus világítás igény szerint), sebességtartó automatika, tetszőleges sebességen tartja a rollert. Végsebesség határolás.

Víz és porállóság: IP54

Terhelhetőség: 125 kg   

 

Mit tartalmaz a doboz? Futurer  E-TWOW Booster V 2019, intelligens töltő, magyar nyelvű használati leírás, jótállási jegy

 

Rendelhető tartozékok: Gyöngyvászon, kerekes hord táska, második töltő, telefontartó, töltőtartó táska, táskafül

 

Garancia: A FUTURERtől közvetelenül vásárolt rollerek esetén 1 év általános beleértve az elektromos részeket, 1 év vagy 4000 km* az akkura, korlátlan! a motorra és 3 év a vázra

*amelyik előbb teljesül.

 

Kérlek tekintsd meg a következő két videónkat, milyen praktikusan használhatóak valójában a FUTURER Elektromos Rollerek:

Legyél Te is FUTRERES!

 

icon7  icon4 icon3

 

 

 

Egy kis háttér információ a FUTURER  modellekről.

A jármű különlegességei, miről is beszélünk amikor azt mondjuk innovatív, túlzások nélkül:

 

A LEGGAZDASÁGOSABB JÁRMŰ A KÖZLEKEDÉS TÖRTÉNETÉBEN

 

Az energiafelhasználása csak 7,5 Wh/km (bekapcsolt LED-es lámpák használatával),  20 km/h sebességnél, ha a sebességtartó funkció be van kapcsolva, a szélsebesség kevesebb, mint 10 km/h, és a terhelés 75 kg. Viszonyításképpen egy átlagos autó tompított világítása 2 x 55Wh egyetlen óra alatt..

 

KÁPRÁZATOS ERŐ EGY KÜLÖNLEGES ELEKTROMOS ROLLERBEN

Képzeld el, hogy rollerezel az elektromos rollereddel, amelynek súlya kevesebb, mint 10.8 kg. Bárhol, bármikor kényelmesen rollerezhetsz: reggel megcsodálhatod a gyönyörű tájat a városban anélkül, hogy megizzadnál. Közben a lábaidat is használhatod ha úgy tartja kedved, így ezzel egyben sportolhatsz is.

 

CRUISE CONTROL SYSTEM (SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA)

 

Igen! Beépített sebességtartó automatika. Csak tartsd 5 mp-ig a kívánt sebességen a gázkart, és átvált az autózásban már megismert tempomat módba. Láttál már ilyet más rolleren? Ugye nem! Mert az Booster különleges!

 

ZÉRÓ START FUNKCIÓ

Ez a funkció a biztonságodért van. Amikor szeretnél elindulni a rollerrel, egy rövid rollerező mozdulattal a lábaddal kell mozgásba hoznod, majd nyomd meg a gázkart, és a roller elindul. Amikor nem használod a rollert, de véletlenül mégis megnyomod a gázkart, nem fog elindulni a roller.

 

MINDEN IDŐK LEGPRAKTIKUSABB ELEKTROMOS ROLLERE

 

Azon kívül hogy egy csodálatos utazásban lesz részed ha FUTURER Boostert használod, egyben egy  tökéletes, legutolsó generációs elektromos járműt is birtokolsz.  Amikor elindulsz egy rövid útra, végre nem kell aggódnod a parkoló, a forgalom, a garázsok, a benzinkutak, a pedálozás, a kerékpár zárak és a kerékpár tologatása miatt. Az elektromos rollerrel az ügyeidet gyorsabban el tudod intézni, mehetsz vele munkába, bevásárolni, a parkba, az egyetemre, vagy használhatod csatlakozásként tömegközlekedéshez. Akár 40 km-t is mehetsz vele, mielőtt a hosszú útra tervezett akkumulátort újra kéne töltened. De ami a legfontosabb, hogy garantáltan minden nap élvezni fogod az utazást!

 

ERŐ ÉS MEGÁLLÁS

Elektronikus végsebesség szabályozással megmarad a kellő erő, hogy fel tudj menni az utadba kerülő emelkedőkön. A dombtetőn pedig rendelkezésedre áll ami csak kell, A KERS technológiával mire a lejtő aljára érsz ismét használhatod a fékezés által visszanyert energiát. Hány rollert ismersz amelyek ezt tudják?

 

FORRADALOM A HAJTÁSLÁNC TECHNOLÓGIÁBAN

 

Szilárd, megbízható háttér áll a gyár mögött a  gépgyártásban és elektrotechnikában. A 4 elfogadott és 10 folyamatban lévő szabadalom végrehajtásának eredményeképpen, a FUTURER Booster azon kevés rollerek egyike, amelyet a KERS technológiával fejlesztettek (KINETIC ENERGY RECOVERY SYSTEM), mozgási energia visszanyerő rendszer, valamint az első bevezetett mágnes fék rendszer.

A tervezők egyesítették a forradalmi technológiákat újszerű gondolkodásmódjukkal, és megalkották a vélhetően egyik legpraktikusabb és leggazdaságosabb járművet a történelemben.

 

 

*Bár igyekszünk teljesen naprakészek lenni, a gyár folyamatos fejlesztései következtében elképzelhető, hogy rollered bizonyos funkciókat még nem tartalmaz, de az is könnyen elképzelhető, hogy olyasmit tud ami a fenti leírásban nem szerepel. A roller megrendelésekor azonban mindig részletesen tájékoztatunk!

 

Mit is jelent a 25 fok illetve a 45 % amikor emelkedőről beszélünk? Íme.


 

FUTURER  E-TWOW Booster V használati esetek teljes töltéstől teljes merülésig:

Itt kell megjegyeznünk, hogy fenti leírásban szereplő gyári paraméterek 75 kg-os emberre, vonatkoznak 20km/h-s átlagsebességgel nagyjából egyenes úton, 10 km/h alatti szélben mérve! Ehhez képest az alábbi valós útvonal eredmények a megadott emberre vonatkoznak, aki más elektromos rolleren már túlsúlyosnak számít. De nem a Boosteren! A valós felső határ 125 kg!

  1.    98 kg-os terheléseel az új Booster V felmegy az Istenhgegyi úton!
  2.    98 kg-os terheléssel vegyes városi “üzemben” valós forgalmi körülmények között Budapesten 32,3 km
  3.    81 kg-os terheléssel városi “üzemben” 36,4 km.
  4.    73 kg-os terheléssel “városnézős” laza “üzemben” 44,2 km

 

+1 Extra tapasztalat

Volt egy Kedves nyugdíjas Vásárlónk aki felhívott 1 héttel a vásárlás után, hogy lehet hogy gond van a rollerrel, mert 16km-nél jár megtett úttal, és még mindig 100%-ot mutat, igaz, hogy egyik gyorsuláskor már mutatott 90%-ot. Azt tanácsoltam, hogy menjen még vele, akkor ki fog derülni, hogy hibás a roller, vagy valami másról van szó. KB 1 hónap után újra hívott, elmesélte hogy 100 (!) (igen, száz) km körül jár és most már csak 60%-ot mutat a roli visszajelzője, szóval minden rendben, meg van elégedve.

Tanulság: ha kellően óvatosanan megyünk és csak 60 kilogrammal terheljük a rollert, akkor a Booster V erősen meghálálja, a gyári hatótáv minimum két és félszerese is megtehető….szerintünk ez no comment… (persze ez vélhetően extrém alacsony terhelést jelent, de akkor is..)

 

Az E-TWOW rollerek kizárólagos, egyetlen hivatalos magyarországi disztribútor és szervize a FUTURER (ROBOTFARM BT). Ha bárhol FUTURER márkajelzés nélküli E-TWOW vagy ahhoz nagyon hasonlító rollert találtok, akkor az vagy nem eredeti termék, vagy valódi, magyarországi jótállás nélküli termék, ennek minden valós kockázatával és problémájával! Ha kérdés merül fel, keressetek bennünket bizalommal.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Futurer E-TWOW Booster V 2019 – 11.3 kg – 40km – 500W” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Üdvözlünk weboldalunkon! Gyere el és próbáld ki ingyenesen az új E-TWOW GT-T! Megéri! Elrejtés