Futurer – GT 2020 – 12,3 kg – 45km – 700W

429.000 Ft 399.900 Ft

Elérhetőség:  Tesztelhető, elérhető!!

Ingyenes kiszállítással! (2-3 nap)

Akár azonnal átvehető!

Létező színek: fehér, fekete, grafitszürke. Az aktuálisan elérhető színekről kérjük érdeklődj!

Várható kiszállítás: 2-3 nap

Kulcsszavak:  energia visszatermelés, erő, folyamatos innováció

Szerintünk: hegymászásból (is) jeles!

Kategória: Címke:

Leírás

 

Új 2020-as modell!

 

Ismerd meg a FUTURER E-TWOW Elektromos Rollerek immár 7.  generációját!  Az ultrakönnyű, szuper kompakt, ugyanakkor mégis kimagasló képességekkel rendelkező

 

Futurer GT 2020 elektromos rollert!

 

Ez a roller már nem csupán kiemelkedik a tömegből. Olyasmit tud -és azt nagyon jól -amire a többiek már a Booster V esetében is csak irigykedve néztek. Az erőnek, a súlynak, a terhelhetőségnek, a hegymászási képességnek, a sebességnek, a kényelemnek, a praktikumnak, az élettartamnak  és a minőségnek valami olyan különleges elegyét, amit az E-TWOW eddig is jól tudott, de ez a roller még mindig képes ezt egy új szintre emelni.

Alább találod a paramétereket amikről hagyományosan lehet tudni, hogy fenntartások nélkül hinni lehet az E-TWOW által megadott értékeknek. (Legalul találsz általunk tesztelt eseteket is.)

És hogy mit mond az E-TWOW az új rollerről?:

"Az innováció és az elektromos mobilitás szenvedélyének ötvözésével tökéletesítettük
elektromos rollerünket, amely így kielégíti az összes helyváltoztatással kapcsolatos igényed!" :) 
- tesztjeink alapján megerősítve!

Futurer GT 2020

 

Menetkész tömeg: 12,3 kg 

Akkumulátor:   48V , 10,5 Ah Lithium Ion Samsung cellákkal

Motor névleges teljesítménye:  700W ,  DC Kefe nélküli kerékmotor az első kerékben (teljesen gondozásmentes)

Egy töltéssel: 45 km (18-20km/h-val, 70kg-os terheléssel, 10km/h alatti szélben, nagyjából sík úton mérve)

Töltési idő:  4 -4,5 óra

Töltő:   54.6V 3A

Végsebesség:  40 km/h  (A rollert 25 km/h-ra limitált végsebességgel adjuk át! )

Hegymászási képesség: 45% /25 fokos emelkedő  (lásd ábra lejjebb)

A váz anyaga:  aluminium ötvözet

Méretek:  1060*324*150mm (öszecsukva)  1132*1075*382mm (menetkész)

Kerekek:  200 mm szelep nélküli, – teljesen gondozásmentes, elöl-hátul speciális légkamrás, nem tömör gumi.

Lengéscsillapítás:  elöl-hátul rugós felfüggesztés, lengéscsillapítás

Fék:  energia visszanyerős fék elöl (KERS),  biztonsági “taposós” roller vészfék hátul, valamint hagyományos bowdenes hátsó dobfék.   (Immár összesen 3 független fékkel fékezhetjük a 2 kereket, amit hatékonyságban és így féktávban nehéz utánozni)

Kijelző/vezérlő egység:  Színes kijelző, pillanatnyi sebesség, akku töltöttség (%-ban),  hőmérséklet kijelzés, napi km számláló, összes megtett km, elektromos kürt,  LED lámpa (CPU vezérelt, az akku aktuális töltöttsége függvényében) , fényszenzor (ki/be kapcsolható az automatikus világítás igény szerint), Végsebesség határolás(6km/h, 12km/h, 20km/h, 25km/h,).

Víz és porállóság: IP54

Terhelhetőség: 125 kg   

 

Mit tartalmaz a doboz?  FUTURER GT 2020 elektromos roller, intelligens töltő, magyar nyelvű használati leírás,  jótállási jegy  (E-TWOW Prémium Support kártya* csak a Futurertől)

 

Rendelhető tartozékok: Második töltő, telefontartó, táskafül, gyöngyvászon roller tartó táska

 

Garancia, jótállás: A FUTURERtől közvetlenül vásárolt rollerek esetén 2 év általános beleértve az elektromos részeket, 1 év vagy 4000 km* az akkura, 

korlátlan! a motorra és 3 év a vázra.

*amelyik előbb teljesül.

 

 

…és végül egy közérdekű információ:

A GT felmegy a hegyen! Hogy melyiken? Hát a legtöbbön tényleg….

 

 

Kérlek tekintsd meg a következő két videónkat, milyen praktikusan használhatóak valójában a FUTURER Elektromos Rollerek:

Legyél Te is FUTRERES!

 

icon7   icon3

 

 

 

Egy kis háttér információ a FUTURER  modellekről.

A jármű különlegességei, miről is beszélünk amikor azt mondjuk innovatív, túlzások nélkül:

 

A LEGGAZDASÁGOSABB JÁRMŰ A KÖZLEKEDÉS TÖRTÉNETÉBEN

 

Az energiafelhasználása csak 7,7 Wh/km (bekapcsolt LED-es lámpák használatával),  20 km/h sebességnél, ha a sebességtartó funkció be van kapcsolva, a szélsebesség kevesebb, mint 10 km/h, és a terhelés 75 kg. Viszonyításképpen egy átlagos autó tompított világítása 2 x 55Wh egyetlen óra alatt..

 

KÁPRÁZATOS ERŐ EGY KÜLÖNLEGES ELEKTROMOS ROLLERBEN

Képzeld el, hogy rollerezel az elektromos rollereddel, amelynek súlya kevesebb, mint 10.8 kg. Bárhol, bármikor kényelmesen rollerezhetsz: reggel megcsodálhatod a gyönyörű tájat a városban anélkül, hogy megizzadnál. Közben a lábaidat is használhatod ha úgy tartja kedved, így ezzel egyben sportolhatsz is.

 

CRUISE CONTROL SYSTEM (SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA)

 

Igen! Beépített sebességtartó automatika. Csak tartsd 5 mp-ig a kívánt sebességen a gázkart, és átvált az autózásban már megismert tempomat módba. Láttál már ilyet más rolleren? Ugye nem! Mert az Booster különleges!

 

ZÉRÓ START FUNKCIÓ

Ez a funkció a biztonságodért van. Amikor szeretnél elindulni a rollerrel, egy rövid rollerező mozdulattal a lábaddal kell mozgásba hoznod, majd nyomd meg a gázkart, és a roller elindul. Amikor nem használod a rollert, de véletlenül mégis megnyomod a gázkart, nem fog elindulni a roller.

 

MINDEN IDŐK LEGPRAKTIKUSABB ELEKTROMOS ROLLERE

 

Azon kívül hogy egy csodálatos utazásban lesz részed ha FUTURER Boostert használod, egyben egy  tökéletes, legutolsó generációs elektromos járműt is birtokolsz.  Amikor elindulsz egy rövid útra, végre nem kell aggódnod a parkoló, a forgalom, a garázsok, a benzinkutak, a pedálozás, a kerékpár zárak és a kerékpár tologatása miatt. Az elektromos rollerrel az ügyeidet gyorsabban el tudod intézni, mehetsz vele munkába, bevásárolni, a parkba, az egyetemre, vagy használhatod csatlakozásként tömegközlekedéshez. Akár 40 km-t is mehetsz vele, mielőtt a hosszú útra tervezett akkumulátort újra kéne töltened. De ami a legfontosabb, hogy garantáltan minden nap élvezni fogod az utazást!

 

ERŐ ÉS MEGÁLLÁS

Elektronikus végsebesség szabályozással megmarad a kellő erő, hogy fel tudj menni az utadba kerülő emelkedőkön. A dombtetőn pedig rendelkezésedre áll ami csak kell, A KERS technológiával mire a lejtő aljára érsz ismét használhatod a fékezés által visszanyert energiát. Hány rollert ismersz amelyek ezt tudják?

 

FORRADALOM A HAJTÁSLÁNC TECHNOLÓGIÁBAN

 

Szilárd, megbízható háttér áll a gyár mögött a  gépgyártásban és elektrotechnikában. A 4 elfogadott és 10 folyamatban lévő szabadalom végrehajtásának eredményeképpen, a FUTURER Booster azon kevés rollerek egyike, amelyet a KERS technológiával fejlesztettek (KINETIC ENERGY RECOVERY SYSTEM), mozgási energia visszanyerő rendszer, valamint az első bevezetett mágnes fék rendszer.

A tervezők egyesítették a forradalmi technológiákat újszerű gondolkodásmódjukkal, és megalkották a vélhetően egyik legpraktikusabb és leggazdaságosabb járművet a történelemben.

 

 

*Bár igyekszünk teljesen naprakészek lenni, a gyár folyamatos fejlesztései következtében elképzelhető, hogy rollered bizonyos funkciókat még nem tartalmaz, de az is könnyen elképzelhető, hogy olyasmit tud ami a fenti leírásban nem szerepel. A roller megrendelésekor azonban mindig részletesen tájékoztatunk!

 

Mit is jelent a 25 fok illetve a 45 % amikor emelkedőről beszélünk? Íme.


 

 

FUTURER  E-TWOW GT használati esetek teljes töltéstől teljes merülésig:

Itt kell megjegyeznünk, hogy fenti leírásban szereplő gyári paraméterek 75 kg-os emberre, vonatkoznak 20km/h-s átlagsebességgel nagyjából egyenes úton, 10 km/h alatti szélben mérve! Ehhez képest az alábbi valós útvonal eredmények a megadott emberre vonatkoznak, aki más elektromos rolleren már túlsúlyosnak számít. De nem a GT-n!  A valós gyár által vállalt felső határ 125 kg!

  1.    83 kg-os terheléssel a GT szinte végig “padló gázon”, vegyes terepen 32,4km !
  2.    75 kg-os terheléssel vegyes városi “üzemben” valós forgalmi körülmények között, de maximum 20km/h-val 46,3 km
  3.    86 kg-os terheléssel a Gellért hegyen felfelé az ember nagyon meglepődik, hogy még van ahol gyorsul is…

 

Az E-TWOW rollerek kizárólagos és egyetlen hivatalos magyarországi disztribútora és szervize a FUTURER Elektromos Rollerek (ROBOTFARM BT). Ha bárhol FUTURER márkajelzés nélküli E-TWOW vagy ahhoz nagyon hasonlító rollert találtok, akkor az vagy nem eredeti termék, vagy valódi gyári jótállás nélküli termék.  A gyár nem titkolt szándéka, hogy aki E-TWOW-t vásárol, az elégedett legyen, szeresse rollerét, éveken keresztül megelégedettséggel használja.  Ezt a garanciális ügyintézés miatt csak az authorized dealer státuszú partnerein keresztül tudja biztosítani. Így a nem ROBOTFARM-on (tőlünk) keresztül érkező rollerek az E-TWOW szabályai szerint valójában nem tudnak gyári alkatrészeket kapni jótállás címén. Ha kérdés merül fel, keressetek bennünket bizalommal, örömmel állunk rendelkezésre!

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Futurer – GT 2020 – 12,3 kg – 45km – 700W” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Üdvözlünk weboldalunkon! Házhoz megy a teszt és ingyen visszük, Budapesten 24 órán belül! Elrejtés