E-TWOW Booster V (ezt ajánljuk!)

A legkedveltebb elektromos rollerünk. 500 W-os teljesítményéhez meglepően kis súly 11.3 kg és igazán meglepő menetteljesítmények társulnak. Prémium minőség. Aki tud jobb rollert, kérjük mondja el nekünk is!

Igazán könnyű felnőtt  elektromos roller, ami a városi közlekedéshez új utakat ad mindenki kezébe! Nincs többé dugó, sőt, nem lesz dugódíj sem! Kiválthatjuk vagy kiegészíthetjük vele a városi autózás jelentős részét, vagy akár a tömegközlekedést. Metró lezárás? Nem probléma!  De ha eddig kerékpároztunk, csak nem szívesen hagyjuk felügyelet nélkül bárhol, akkor is a roller a jó megoldás. A Booster bárhová bevihető, bármilyen közlekedési eszközre felvihető! Összecsukni mindössze 3 másodperc. Nem kell dugóban ülni, parkolóhelyet keresni, parkolásért fizetni, néhány kilométeres gurulástól az egészen nagy városi túrákig tökéletes eszköz a FUTURER E-TWOW Booster V elektromos roller. Elképesztően költséghatékony, mindössze kb. 16 Ft egy teljes töltés! Átgondolt tervezés, kiemelkedő minőség, jól kidolgozott részletek, hosszú élettartam, megbízható támogatás jellemzik. A kulcs adatok, amik a világ élvonalába emelik: mindössze 11.3kg súly125kg-os garantált terhelhetőség, 40km valós hatótáv egyetlen töltéssel, (75kg; 20km/h) teljes gondozásmentesség, stabilitás, energia visszatermelés fékezéskor (KERS, pont ahogy például egy Tesla vagy bármelyik elektromos autó esetében). Nagyon kevés eszköz tudja ezt a technológiát, és még kevesebb amelyikben valóban hatékony. A FUTURER Booster  modellek immár a praktikum olyan magas fokát képviselik, hogy nehezen találni a piacon ami akár csak hasonlóan gyorsan és kicsire csukható és nyitható lenne (a kormány szélessége is egyetlen mozdulattal összecsukható). Nincs másik roller ami  11,3 kg és valósan 40 kilométert tudna.  Nincs még egy, amelyikre a gyár megengedi a 125 kg terhelést(!) és nincs még egy amelyik rendelkezne az ehhez szükséges erővel (Booster V 500W).
És hogy miért pont FUTURER Elektromos Roller? Az első próba után érteni fogod! Ezen eredeti E-TWOW modellekre 3 év garancia vonatkozik a vázra, korlátlan a motorra  és 1 év minden másra beleértve az akkut is. (1 év vagy 4000km) De ez egy Futurerest nem nagyon érint. Mert sok év múlva is megelégedettséggel fogod használni. Alapáron beépített extrák, a teljesség igénye nélkül:
tempomat, fényszenzor, külső hőmérséklet szenzor, végsebesség limitálás, ledes világítás elöl-hátul, féklámpa, mégneses elvű kopásmentes és egyben energiát visszatermelő fék, százalékban kijelzett aktuális akku töltöttség, duda, napi km számláló, sport fokozat, hybrid mód, stb.

Az E-TWOW rollerek kizárólagos, egyetlen hivatalos magyarországi forgalmazója a FUTURER Elektromos Rollerek (ROBOTFARM BT). Ha bárhol FUTURER márkajelzés nélküli E-TWOW vagy ahhoz nagyon hasonlító rollert találtok, akkor az vagy nem eredeti termék, vagy valódi, magyarországi jótállás nélküli, esetleg több generációval régebbi E-TWOW termék, ennek minden valós kockázatával és problémájával! (mindegy mit is mondanak mellé, kérjétek el az adott cég nevére szóló, sorszámozott E-TWOW certifikációt) Sok helyen nem jelölik a pontos típust és ECO-t vagy MASTERT adnak Boosternek, ami nagyon nem ugyanaz.  Ha kérdés merül fel, keressetek bennünket bizalommal!

Összesen 1 találat

FUTURER. Elektromos Rollerek - ahogy Te szereted! Elrejtés