E-TWOW Booster V

A  Booster V a kategória egyik legyjobbja. Nem szerintünk, hanem a Vásárlóink szerint. És hogy miért?

Prémium minőségű, ultrakönnyű elektromos roller, ami a városi közlekedéshez új utakat ad mindenki kezébe! Nincs többé dugó, sőt, nem lesz dugódíj sem! Kiválthatjuk vagy kiegészíthetjük vele a városi autózás jelentős részét, vagy akár a tömegközlekedést. De ha eddig kerékpároztunk, csak sosem mertük biciklinket felügyelet nélkül bárhol letenni, akkor is a roller a megoldás. Bárhová bevihető, bármilyen közlekedési eszközre felvihető! Összecsukni mindössze 3 másodperc. Nem kell dugóban ülni, parkolóhelyet keresni, parkolásért fizetni, néhány kilométeres gurulástól az egészen nagy városi túrákig tökéletes eszköz a Futurer E-TWOW elektromos roller. Elképesztően költséghatékony, mindössze kb. 14-16 Ft egy teljes töltés! A nagyon kicsi súly miatt is különlegesek. Átgondolt tervezés, kiemelkedő minőség, jól kidolgozott részletek, hosszú élettartam, megbízható támogatás jellemzik. A kulcs adatok, amik a világ élvonalába emelik a Futurer rollereket: mindössze 11,3 kg súly, 40 km hatótáv egyetlen töltéssel Booster V, teljes gondozásmentesség, stabilitás, energia visszatermelés fékezéskor (KERS, pont ahogy például egy Tesla vagy bármelyik elektromos autó esetében). Nagyon kevés eszköz tudja ezt a technológiát, és még kevesebb amelyikben valóban hatékony. A Futurer E-TWOW modellek a praktikum olyan magas fokát képviselik, hogy nehezen találni a piacon ami akár csak hasonlóan gyorsan és kicsire csukható és nyitható lenne (a kormány szélessége is egyetlen mozdulattal összecsukható). Nincs másik valódi felnőtt roller (100+ kg terhelhetőség) roller ami kevesebb mint 12 kg, és 40 kilométert tudna. Nincs még egy, amelyikre a gyár megengedi a 125 kg terhelést(!) és nincs még egy amelyik rendelkezne az ehhez szükséges erővel (Booster 500W, GT 700W).
És hogy miért pont Futurer elektromos roller? Az első próba után érteni fogod! Az E-TWOW modellekre 3 év futurer garancia vonatkozik a vázra, korlátlan a motorra és 1 év minden másra beleértve az akkut is. De ez egy Futurerest nem nagyon érint. Mert sok év múlva is megelégedettséggel fogod használni. Alapáron beépített extrák, a teljesség igénye nélkül:
tempomat, fényszenzor, külső hőmérséklet szenzor, végsebesség limitálás, Ledes világítás elöl-hátul, féklámpa, kopásmentes mágnes fék, százalékban kijelzett aktuális akku töltöttség, duda, stb.

Az E-TWOW rollerek kizárólagos, egyetlen hivatalos magyarországi forgalmazója a FUTURER Elektromos Rollerek (ROBOTFARM BT). Ha bárhol FUTURER márkajelzés nélküli E-TWOW vagy ahhoz nagyon hasonlító rollert találtok, akkor az vagy nem eredeti termék, vagy valódi, magyarországi jótállás nélküli E-TWOW termék, ennek minden valós kockázatával és problémájával! (mindegy mit is mondanak mellé) Ha kérdés merül fel, keressetek bennünket bizalommal!

Összesen 1 találat

Üdvözlünk weboldalunkon! Házhoz megy a teszt és ingyen visszük, Budapesten 24 órán belül! Elrejtés