Használtak

Használt, minőségi elektromos rollerek a hivatalos forgalmazó által ellenőrizve, garanciával!

Előfordul, hogy valaki vásárol egy bármilyen elektromos városi közlekedési eszközt (rollert, egykerekűt, bringát, vagy egyéb, be nem kategorizálhatót :) ) és rájön, hogy neki kisebb kell, nagyobb kell, pirosabb kell, vagy csak épp kipróbálná, hogy egy másikkal milyen az élet – és a meglévőt eladná….

Ebben igyekszünk segítséget nyújtani egy olyan piactér kialakításával, ahol könnyedén egymásra találhat Vevő és Eladó, termék és Vevő. Szándékunk szerint a FUTURER összes tapasztalatával segítenénk Vásárlóknak és Eladóknak egyaránt, szervizzel, alkatrésszel, tanáccsal, kinek mire van épp szüksége.

Fontos tudni, hogy az E-TWOW Booster modellek akku élettartama sok ezer km, így párszáz vagy akár 1-2 ezer km-es rollerek is még sok évig fogják szolgálni megelégedett tulajdonosaikat. És ez nem csak egy ígéret…

 

Jelenleg elérhető nem nulla km-es rollerek:

1. Grafitszürke FUTURER E-TWOW Booster 100 km alatti km számmal,  tesztelésre használtuk, szinte teljesen új, dobozosan, minden újnak járó garanciával 250000.- forintért eladó.

2. Fekete-piros FUTURER E-TWOW Booster 100 km alatti km számmal,  szintén felügyelt tesztelős roller szintén dobozzal, új állapotban teljeskörű garanciával 250000.- forintért eladó.

3. Grafitszürke FUTURER E-TWOW Booster Plus, kb 700km-el, egyik vásárlónk kétmotorosra cserélte, a roli teljesen átnézve szervizelve, még érvényes garanciával 240 000.- ezer forintért eladó. (Opcionális hatótáv növelő akupakk elérhető hozzá 80 ezer forintos áron)

A megtekintési lehetőség kapcsán illetve bármilyen kérdéseddel keress bennünket bizalommal:

+36 20 968 8349

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Az új 2018-as elképesztő képességű Booster V modell megérkezett! Részletekről érdeklődj elérhetőségeinken! Elrejtés