Használtak

Használt, minőségi elektromos rollerek a hivatalos forgalmazó által ellenőrizve, garanciával!

Előfordul, hogy valaki vásárol egy bármilyen elektromos városi közlekedési eszközt (rollert, egykerekűt, bringát, vagy egyéb, be nem kategorizálhatót :) ) és rájön, hogy neki kisebb kell, nagyobb kell, pirosabb kell, vagy csak épp kipróbálná, hogy egy másikkal milyen az élet – és a meglévőt eladná….

Ebben igyekszünk segítséget nyújtani egy olyan piactér kialakításával, ahol könnyedén egymásra találhat Vevő és Eladó, termék és Vevő. Szándékunk szerint a FUTURER összes tapasztalatával segítenénk Vásárlóknak és Eladóknak egyaránt, szervizzel, alkatrésszel, tanáccsal, kinek mire van épp szüksége.

Fontos tudni, hogy az E-TWOW Booster modellek akku élettartama sok ezer km, így párszáz vagy akár 1-2 ezer km-es rollerek is még sok évig fogják szolgálni megelégedett tulajdonosaikat. És ez nem csak egy ígéret…

Jelenleg elérhető nem nulla km-es rollerek:

Indigo kék FUTURER E-TWOW Booster V (500W, 10,5Ah, 36V),  179 km-el,  gyakorlatilag új, Booster V Tesztpontunkon kipróbálható! +3620 968 8349  Ára: 280000.- Az eredeti futureres E-TWOW-val nem lehet mellényúlni! Ezt mára már sokan tudják. A rollerhez természetesen az átvételkor induló “nullás” jótállás jár. (3 év váz, korlátlan motor, akku 1 év vagy 4000km, stb)

Fekete FUTURER E-TWOW Booster  (500W, 6,5Ah, 33V),  1782  km-el,  ez a nagy karriert futott “klasszikus” még nem vezérelt elektronikás Booster, Tesztpontunkon kipróbálható! +3620 968 8349  Ára: 120000.- Az eredeti futureres E-TWOW-val nem lehet mellényúlni! Ezt mára már sokan tudják. A rollerhez az átvételkor induló féléves jótállás jár. Szervizelt,  műszakilag kifogástalan, természetesen a használatból eredő karcok vannak rajta. Nem utolsó sorban, de még mindig jóval több a várható élettartama mint az újaknak ebben az árkategóriában..

Neonzöld kétmotoros, FUTURER Dualdrive Booster Plus (2x500W, 2×6,5Ah, 33V) alapokon, dupla gyári akku, 2x500W hajtás, 2×6,5Ah akku, erős, gyors, szép állapotban,  330 km-el  +1év teljeskörű jótállással, 399 000.- 

A roller nagyon jól használható olyan helyeken is, ahol laza a talaj, vidéken, akár erdőben szeretnénk egy kompakt eszközt! Az állandó két kerék hajtás kihúzza a legtöbb helyről, nagyon élvezetes vele a közlekedés, teljesen más élmény mint egy első vagy hátsó kerekes roller.

A megtekintési, kipróbálási lehetőség kapcsán illetve bármilyen kérdéseddel keress bennünket bizalommal:

+36 20 968 8349

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Üdvözlünk weboldalunkon! Gyere el és próbáld ki ingyenesen az új E-TWOW GT-T! Megéri! Elrejtés