Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyere és próbáld ki Te is! Ne higgy senkinek!

tesztelj elektromos rollert

 

 

 

 

Helyszín: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1. (E-TWOW Store Budapest)

Szombat kivételével minden nap 12:00 és 19:00 között! Igen, vasárnap délután is várunk!

Elérhetőség: +3620 968 8349   service@e-twow.hu

Időtartam: 10-40 perc
 

 

 

Kedves Érdeklődő!

9. éve ingyenes lehetőséget biztosítunk termékeink kipróbálására, mert hisszük, hogy az élmény mindenkit magával ragad. Számunkra a legfontosabb, hogy aki tőlünk rollert vásárol, az a jövőben is maximálisan elégedett legyen vele. Ezt úgy szeretnénk  elérni, hogy nem csak beszélünk róla, hanem a gyakorlatban is megtapasztalható eszközeink működése, praktikuma, vezetési élménye. Ezeken felül pedig ugyanott megtalálható valódi szervizünk is, hogy biztos lehess benne, ha egyszer az E-TWOW-t választod, mindig lesz működő rollered.

 

A próbalehetőség központi helyszíne 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1. alatt található. (E-TWOW Store Budapest, régi nevén FUTURER Tesztpont, Szervizpont, Átvevőpont.)

A próba menete, hogy rövid technikai ismertetés, az esetleges kérdések átbeszélése után lehetőséged van a választott rollert, bringát vagy robogót utcai körülmények között is kipróbálni, működését, erejét, rugózását, műszaki finomságait első kézből megtapasztalni.

Szükség esetén elkérhetünk pár adatot a teszteléshez, kérjük legyen Nálad fényképes igazolvány.

A próba időtartama kb. 10-40 perc.

Szeretettel (és kávéval) várunk!

Számunkra fontos Vevőink elégedettsége.

Kérjük, ha elektromos rollereinkkel vagy weboldalunkkal kapcsolatban észrevételed, ötleted van, oszd meg velünk az office@e-twow.hu e-mail címen!